Jelentkezz csapatoddal a Főtér Fesztivál Diáknapokra!Légy Te is részese egy fantasztikus diáknapi élménynek! Ne habozz, szedd össze barátaid, alkossatok egy 8-10 főből álló csapatot és jelentkezzetek a Főtér Fersztivál alatt zajló Diáknapokra.

 

Szeptember 19-22 között bebizonyíthatjátok, hogy csapatként és egyénileg is helyt álltok különböző sport, ügyességi és kulturális feladatokban. A cél továbbra is az, hogy a csapafeladatokban való megmérettetésen túl, tartalmas kikapcsolódásban legyen részetek.

 

A tavalyi évhez hasonlóan számos próba idén is megszervezésre kerül, de újításokból sem lesz hiány. Lássunk néhány próbát, amelyekben bizonyítanotok kell: csapatbemutató, staféta, kosárlabda, grundfoci, beerpong, fotómaraton, villámkvíz, lábtenisz, kultúrkvíz, city tour, jenga, krucsa, karaoké, egy perc és nyersz játékok, slam poetry. A szervezők ezek mellett meglepetés feladatokkal is próbára tesznek.

 

A csapatot a következő űrlap kitöltésével regisztrálhatjátok: https://forms.gle/bk9to86ZLSQV6XrF8

 

Fontos tudnivaló: 8-10 fős középiskolásokból (IX-XII osztályos) álló csapatok jelentkezését várjuk, a fenti regisztrációs ív kitöltésével. Minden csapat tagjai között maximum 2 olyan személyt lehet, aki már nem középiskolás (tehát nem IX-XII osztályos), de éppenséggel még 24 év alatti egyetemista.