FF DIÁKNAPOK 2018A Főtér Fesztivál-Nagybányai Magyar Napok programsorozat alatt szeptember 13-16 között a fiatalabb generáció számára Diáknapokkal készülnek a szervezők. A rendezvénnyel a fiatalokat, ezen belül is a IX-XII. osztályosokat kívánják megszólítani és megmozgatni.

 

Az egyetemista városokban nagy népszerűségnek örvendő Diáknapok mintájára Nagybányán is egyre nagyobb az igény a fiatalokat összekovácsoló rendezvények iránt. A cél tehát az, hogy a csapafeladatokban való megmérettetésen túl, a fiataloknak tartalmas kikapcsolódásban legyen részesük. A szervezők a négynapos rendezvénnyel a Nagybánya Ifjúsági Főváros programjaiba is bekapcsolódnak.

A szeptember 13-16 között zajló Diáknapok kiemelt helyszíne a Főtér lesz. A 10 fős csapatok különböző sport, ügyességi és kulturális próbákon kell bizonyítsák tudásuk, ügyességük és rátermettségük. A négy nap alatt zajló próbák mellett természetesen a Főtér Fesztivál programpontjai és koncertélményei – Metalon, 4S Street, Bagossy Brothers Company, Kiscsillag, Szabó Balázs Bandája, Honeybeast és az esti bulik – biztosítják a további kikapcsolódást.

A csapatok formálását már most elkezdhetik, akik megméretkeznének baráti társaságukkal, ugyanis a regisztráció már tart.

A szervezők garantáltan tartalmas és minőségi szórakozást ígérnek mindazoknak, akik részt szeretnének venni a rendezvényen.