4S STREET concertA fiatal gyergyói zenekar az idei erdélyi fesztiválok nagy meglepetése, Nagybányán is fellépnek a Főtér Fesztivál 2018 nagyszínpadán, szombaton 19 órától.

 

A 4S Street zenekar félévvel ezelőtt alakult, a felállás azonban bő két hónappal ezelőtt lett teljes Mihály Csabával, aki billentyűs hangszerekkel teszi színesebbé a hangzást. Az együttes tagjai Alin Nicuța (vokál és akusztikus gitár), Fülöp Lóránd (gitár), Szabó László (basszusgitár), Pál Andor (dobos) és Mihály Csaba (billentyű). Szabó László, Fülöp Lóránd és Pál Andor előzőleg a Dreamland Residence zenekar tagjai is voltak. Februárban jelent meg az első videoklipjük “Ne emlékezz vissza” címmel, ami elvárásaikat teljesítve rögtön saját útra térítette őket a zenei pályán.

A dal megjelenését követően az öt tagú zenekar szándékosan vonult háttérbe, hogy az újabb dalokon és a nyári produkción dolgozhassanak. Ennek a munkafolyamatnak a gyümölcse most kezd beérni. 

Az Egyszer fenn című számmal pedig végképpen helyet kaptak az erdélyi és magyarországi zenei téren.

Főtér Fesztivál 2018 - Nagybányai Magyar Napok programjában a Térzene fesztivál és a Diáknapok keretében lépnek fel, 2018. szeptember 15-én, 19 órától.