A Teleki Magyar Ház programjai a Főtér FesztiválonA Főtér Fesztivál 2018 - Nagybányai Magyar Napok keretében a Teleki Magyar Ház a következő programokat ajánlja

 

A fesztivál egész ideje alatt:

Kézmíves sor és vásár 

A Teleki Magyar Ház sátra a főtér észak-keleti részén. Adománygyűjtés, téglajegyek a Ház udvari homlokzatának felújítására.

Megy a bölcső vándorútra. Vándorbölcső - a Teleki Magyar Ház sátránál.

 

szeptember 15., szombat:

11.00 kisszínpad: Iskolás lettem - a Rákóczi Szövetség ösztöndíjainak átadása. A budapesti Rákóczi Szövetség beiratkozási ösztöndíjainak és az Iskoláinkért, Gyermekeinkért Egyesület ajándékainak ünnepélyes átadása. Meghívottunk Máramaros megye összes magyar iskolakezdő kisdiákja.

11.00-19.00 Míves sátor: Kézműves foglalkozások kicsiknek-nagyoknak

11.00-19.00 Főtér: Míves kvíz - Kérdezz-felelek játék. Ismerkedj a Kézmíves Sor mestereivel, termékeivel,kézműveskedj a Míves Sátorban és nyerj! Részletek és regisztráció a Teleki Magyar Ház sátránál.

11.00-19.00 Főtér: A Naaaaagy Gombócfutam - Városismereti játék. Lógj a telefonodon és nyerj egy 100 gombócos szuper Chocolate fagyibérletet:). Részletek és regisztráció a Teleki Magyar Ház sátránál.

 

szeptember 16., vasárnap:

11.00-17.00 Míves sátor: Kézműves foglalkozások kicsiknek-nagyoknak

11.30-13.30 Főtér: Míves kvíz - Kérdezz-felelek játék. Ismerkedj a Kézmíves Sor mestereivel, termékeivel,kézműveskedj a Míves Sátorban és nyerj! Részletek és regisztráció a Teleki Magyar Ház sátránál.

11.00-17.00 Főtér: A Naaaaagy Gombócfutam - Városismereti játék. Lógj a telefonodon és nyerj egy 100 gombócos szuper Chocolate fagyibérletet. Részletek és regisztráció a Teleki Magyar Ház sátránál.

16.30-18.30 nagyszínpad: Bányavidék néptánctalálkozó - Fellép a nagybányai Talpalat, a szamosardói Bokréta, a koltói Somfa, a domokosi Szivárvány és a máramarosszigeti Sziget néptánccsoport, majd közös táncház a téren.

Esőhelyszín: Városi Színház